Friday, September 18, 2015

alhamdulillah  terima kasih ALLAH.

Friday, May 22, 2015

hi..


lepas setahun

aku tak jejak ke sini...


aku buntu...


setiap kali langkah aku... mesti sumbang...



yang pelik...

kenapa semua mesti jauhkan diri dari aku....



dan aku rasa aku perlu lari ke satu tempat  yang tiada sapa kenal aku....





Monday, September 2, 2013

Tuesday, May 7, 2013

cukup 20 hari aku mc di rumah esok pagi medical check up di hospital harap2 doktor beri kata2 positif selamat malam. aku punyai instragram folo aku @wanspeck

Sunday, May 5, 2013

5may

aku rasa besalah... pertama aku mohon maaf kepada lot of love my dear pearls. takziah dgn permergian nenek. im realy sorry about that. kedua aku rasa ini post pertama dlm tahun ini aku rasa bodoh sgt mlam ini. mengapa aku tak diberi peluang kedua utk memperbaiki semua kesalahan aku atau kita bermula dari awal tanpa ragu... tp tu suma tiada jwpan. ok aku pun tak tau aku type apa.. tapi dlam masa terdekt aku akan usahakan sesuatu hingga dapat. aku harap aku diberi peluang. aku raasa aku tak patut publish post ini. tp slamat malam.

Saturday, November 10, 2012

sabtuday

rezeki dan lucky ada beza takk? apa beza rezeki and lucky? arini rezzeki nk mng gp joran anjuran tmpat keja mmg xdpt insyallah Allah ganti ngan rzeki lain kot.. lucky....hurmmmm maybe aku bkn lucky person but loser... kbai

Sunday, October 28, 2012

end oct

aku dh lama tak taip aku pun tak tau nk taip apa hidup aku kucar kacir LOL wa harap lu sentiasa senyum. wa tau wa silap wa minta maaf betul kata kakak aku ini cerita lain... aku yg degil selamat menyambut ari raya aidil adha.. takbir aku perlu idea utk taip. aku perlu satu tujuan aku perlu perbaiki hidup aku yg kucar kacir aku perlu petunjuk aku adalah aku hanya org yg memahami aku sahaja yg paham aku to my red rangers or princess kasumi dont worry i will not distrub u i respect ur desicion gud nite all.. malam ni liverpool mau menang aku pun tak paham apa aku taip aku just type utk memperbaiki kelajuan type aku dh lama aku tak ym.. aku perlu note 2 or tablet note utk memperbaiki kelajuan type aku alasan yg tak masuk akal jom tgk aku dia dan tong sampah.