Friday, December 31, 2010

Monday, December 27, 2010

diari 2010

salam sejahtera...

dah hampir tahun baru...mari kita listkan kenangan terindah dan kenangan pahit semasa 2010...

diari 2010....

Thursday, December 23, 2010

Tuesday, December 21, 2010

sukan

hadiah bowling....

nati nk upload pic mng kat amd plak...

Monday, December 13, 2010

Saturday, December 11, 2010

Sunday, December 5, 2010

speckY



i am what iam..

burger

burger....

burger kat mana yg sedap....

sila list kan....

Tuesday, November 30, 2010

Sunday, November 21, 2010

fotoradikal

salam kejayaan bersama haluan kiri

http://www.hmetro.com.my/articles/Serapinformasifotografi/Article/

congrate to blackpunklimahitam and the geng.

Thursday, November 11, 2010

Saturday, November 6, 2010

Saturday, October 30, 2010

after 3 years

after 3years she still remember me.
this is liyana fizi
she is very nice.
nice to meet you.

Wednesday, October 27, 2010

apa salah aku

apa salah aku sampai suma kawan2 menjauhkan diri dari aku....
kawan2 blog ku yg menjauhi dari aku...apa salah aku....sila tegur kalu salah...

kawan kat fb sampai delete aku dri frenz list...nape delete aku..sblm ni ok je tetiba delete hairan aku..?


apa salah aku?

Thursday, October 21, 2010

hello good morning

HI ALL....
happy friday n weekend..
cheers


nati update pic sibuk la...n very tired..

Sunday, October 10, 2010

happy birthday rekhapearls

happy birthday to you dear...
all the best to you...

L.o.L
speckurosaklagi

Wednesday, October 6, 2010

Gudbye

Gud bye melaka...welcome october...

Thursday, September 30, 2010

Thursday, September 23, 2010

3rd checking.

tadi pagi check darah lagi sekali...result fail...alhamdullilah..bila nk keluar dari bilik DR aka amoi cun esok u datang check darah lagi ye... So esok pagi check lagi sekali...


Sorry tak sempat nak baca blog kengkawan dan reply coment korang...

Wednesday, September 22, 2010

suspect

satu 2puluh minit pagi muntah buat kali kedua...










Klinik dah pergi.. darah dah ditest,ubat dah makan...

Suspect fail


Untuk semua pembaca jaga kesihatan anda...

Sunday, September 19, 2010

di hari raya

anak kucing tanpa keluarga
semut di open house

Saturday, September 18, 2010

Wednesday, September 15, 2010

potret ii



































































guna setting potret
ok tak


edisi ke dua







crane



























crane



semua big projek kat kL..





potret



guna seeting potret.
ok tak??

selamat hari raya


selamat hari raya dari speck with parents

Thursday, September 9, 2010

salam lebaran

salam lebaran buat semua warga blog dan pembaca blog.
saya speck ingin memohon maaf kepada semua.
terima kasih kerana menjadi kawan blog saya.
sungguh tidak percaya saya sudah ada 50 followers.

trimas kerana foolloow saya even korang tahu akan sesat sebentar..

akhir kata sempena last ramadhan
selamat hari raya maaf zahir dan batin

sorry tahun takda kad raya pasal yg buat kad raya untuk saya merajuk..
untuk yg buat kad raya utk saya pada thn lepas saya memohon maaf, jgn merajuk lagi...
chill..

salam lebaran,,,,,

speckurosaklagi.

Tuesday, September 7, 2010

sept - 07 (update)


tujuh september tarikh ulang tahun arwah iqbal meninggal dunia..
dah masuk enam tahun arwah pergi tanpa memberi hint.

akan bsamb.



kubur arwah iqbal

al fatihah