Saturday, November 10, 2012

sabtuday

rezeki dan lucky ada beza takk? apa beza rezeki and lucky? arini rezzeki nk mng gp joran anjuran tmpat keja mmg xdpt insyallah Allah ganti ngan rzeki lain kot.. lucky....hurmmmm maybe aku bkn lucky person but loser... kbai

Sunday, October 28, 2012

end oct

aku dh lama tak taip aku pun tak tau nk taip apa hidup aku kucar kacir LOL wa harap lu sentiasa senyum. wa tau wa silap wa minta maaf betul kata kakak aku ini cerita lain... aku yg degil selamat menyambut ari raya aidil adha.. takbir aku perlu idea utk taip. aku perlu satu tujuan aku perlu perbaiki hidup aku yg kucar kacir aku perlu petunjuk aku adalah aku hanya org yg memahami aku sahaja yg paham aku to my red rangers or princess kasumi dont worry i will not distrub u i respect ur desicion gud nite all.. malam ni liverpool mau menang aku pun tak paham apa aku taip aku just type utk memperbaiki kelajuan type aku dh lama aku tak ym.. aku perlu note 2 or tablet note utk memperbaiki kelajuan type aku alasan yg tak masuk akal jom tgk aku dia dan tong sampah.

Sunday, September 2, 2012

8sept

menghitung hari di dalam bulan september.... 8sept

Saturday, September 1, 2012

september

semoga september memberi aku byk senyum

Saturday, July 28, 2012

bonus

kalu dpt bonus leh pi soping sabtu dan ahad nih kalu dpt... huuuhuhuhuh slamat berpuasa

Tuesday, July 24, 2012

ramadhan

smlm aku dpt bbm dari seorg kawan.dia wish slamat berbuka. dah lama aku rindu dia... leh kata dulu ari2 chat ym ngan dia.. skrg xda dah... aku masih ingat soklan dia bertanya kepada aku are you crush on me? slamat berssahur..

Sunday, July 22, 2012

posa

selamat menyambut ramadhan al mubarak sekian

Friday, July 13, 2012

gagal

aku gagal dlm p3p3riksaan amali lisan utk penjaga jentera AO aku gagal dengan cemerlang exam slasa lepas aku pun tak tau kenapa mlm ni aku nk type kat blog nih adkah aku di lahirkan sbg seorgan gagal seoang loser slmat mlama`````

Sunday, July 8, 2012

exam

selasa aku exam mlam ni aku baca buku aku hafal skematik aku perlukan seseorg utk bercakap... anyone???ym or fb or call...

Monday, April 30, 2012

end of april

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           aku harap aku jumpa dia. dia ada kat kulim hitec.
aku harap sgt

slmat tinggal april

aku binggung.                                                      

Tuesday, April 24, 2012

battleship

aku baru sudah tgk battleship

setelah sekian lama tak tgk muvie di pangungg wayang
aku berjaya ke battleship


leh la tgk
grafik ok
sound terbaiik


aku nk nagis tgk pakcik2 otai yg bersiap sedia berperang kembali.

gila la...


aku rindu LOL....

plz update LOL...
plz reply me..

Monday, April 23, 2012

Tuesday, April 3, 2012

packing

im packing to kampar trip

smile always


take care all..

Sunday, April 1, 2012

busy

aku sibuk kan diri aku dengan kerja,,,

tp aku mmg sgt sibuk...hingga tidak sempat nk ke mana2 untuk selesaikan
kerja yang banyak tertangguh..


minggu depan aku lagi sibuk ke kampar perak.
aku berkhuusus 12hari...


aku keletihan
aku ingin beradu..

slemat mlm pearls

slamt mlm suma yg membaca

Monday, March 26, 2012

jaga kesihatan jaga keselamatan..

senyum selalu

Tuesday, February 28, 2012

Tuesday, February 21, 2012

mangsa kena flash over di ppu telah meninggal dunia

phobia

aku fobia disebabakan flash over

Monday, February 20, 2012

belajar

Belajar DIAM dari banyaknya BICARA
Belajar SABAR dari sebuah KEMARAHAN
Belajar KESUSAHAN dari hidup SENANG
Belajar MENANGIS dari suatu KEBAHAGIAN
Belajar KEIKHLASAN dari KEPEDIHAN
Belajar TAWAKKAL dari UJIAN
Belajar REDHA dari satu KETENTUAN..

Thursday, February 9, 2012

cuaca

perubahan cuaca!

seminggu di negara orang balik msia terus batuk
cuaca skrg amat panas!!


mcm panas goreng pisang!
kena ngan air teh o perghh mmg terbaik!

Tuesday, February 7, 2012

penang

I love penang even I move out from penang..

I don't care if people want to say about penang

What I know I love penang!

I'm tired due traveling from jakarta to penang

I hope my dears pearls will call me!I miss you dear!!!

airport

Aku otw ke airport jam 3pagi gi jakarta kalu di msia baru 4pg..
Aku otw ke airport utk pulang ke malaysia..
Pulau pinang yang kaya dengan makanan

Ikut tekak aku la..

Hahahahah

Jgn minta ole2 k...
Aku tukaq sejuta rupiah saja....

Dear pearls
I miss u so much!!!


Ok tunggu aku di malaysia iya...

Selamat tuhanku kurniakan
Selamat pulau pinang
Negeri yang ku cinta
Aman dan bahagia
Majula jayala
Negeri yang ku cinta
Bersatu dan bersama
Untuk negeri kita

Itu negeri aku
Aku dtg di utara kepulauan melayu british

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ dr jakarta

Tuesday, January 31, 2012

aku masih remaja

salam...aku masih remaja...
gigi bungsu seblah kanan baru nk tumbuh...

aku remaja siot....

hahaha

februari menjelang...x sabar aku untuk bercuti....

setelah penat berkerja sebulan direct tanpa cuti...

Sunday, January 29, 2012

just wake up

Wake up from moon...

And I miss to read n write in this page

Tuesday, January 3, 2012

jan 3rd

im very tired...

i want sleep

bye

Monday, January 2, 2012

2nd day

today is my rest day after 3week working no stop...
so this year i hope can plan for my vacations.


today my sis move to putrajaya from sg petani.
hope she will happy at there...

Sunday, January 1, 2012

new year

new year...
dh masuk thn ke 4 kot aku berblog..

kawan blog pun dah makin kurang..
suma sibuk dgn muka buku. atau sibuk dgn carier or kehidupan yg serba moden lagi mencabar.


any2way i wish happy new year to all blogers silent readers and anyone.