Monday, August 31, 2009

hang up

plate no idaman


owner satria GTi

bro shidi
smlm lepak ngan bro shidi dari kL..
bawak dia pi mkn nasi kandar..
pastu lepak kat gurney drive sampai lebam..
haha layan tgk kerenah manusia kat gurney smlm.
balik tunggu nk sahur..tp tertido sedar dah habis waktu..
kL lumpur nati kemunculan speck.

gas


kenapa primax 95
harga seliter 1.80
sedangkan shell 95
harga seliter 1.75

Saturday, August 29, 2009

kosong

otakku kosong umpama perut aku yg kosong sambil mendengar lagu raya..
smangat aku dgn lagu raya..hahaha..dont how this raya can be...
hope this raya the best of the best.
kawan2 or sedara-mara
if nk buka puasa bersama setting la masa n tempat k
kalu buka puasa korang pack
kita buat bersahur bersama..
konfom ada masa..
sori no pix bcuz diriku kosong.
iam alone.

Thursday, August 27, 2009

my lovely



timex aku dah meninggal dunia

slamat tinggal sayang

i luv u..

one snap..

photograper

plaza gurney

Mcd sunrise aka gurney drive


penang



warisan..




bazar ramadhan

bazar masjid bayan baru

zoorroo

koboi..

bazar bkt jambul




sale..




Wednesday, August 26, 2009

opss...

on the way to bazar ramadhan...

Monday, August 24, 2009

makan2 vol v



satu family berkumpul

bkn satu malaysia k.

dinner with my lovely family.

disebabkan lapar so xbyk pix le..
actually dinner sblm bln posa..
baru nmpak pix..
so enjoy with kari kepala ikan.


classmate

salam
hari mmg penuh rahmat..sepanjang hari hujan sejukkk..nikmat yg diberi mmg patut bersyukur...di masjid td aku jumpa kawan time aku darjah satu...mmg rapat gila time tuh..
td baru aku jumpa dia...setelah lama xjumpa....
ok slamat sahur k...

Saturday, August 22, 2009

Friday, August 21, 2009

iKbN bM

dua minggu lepas sabtu n ahad aku berada di

ikbn bM utk course MSB n Motor control


auto trans...


foward reverse star-delta



azrul partner aku



connetion motor




acb servicing






azrul servicing acb


myself at ikbn Bm


azrul dipagi hari..

penang













its all bout penang.


ramadhan al mubarak


Assalamualaikum,

Do'a malaikat Jibril menjelang Ramadhan " "Ya Allah tolong abaikan puasa ummat Muhammad, apabila sebelum memasuki bulan Ramadhan dia tidak melakukan hal-hal yang berikut:

* Tidak memohon maaf terlebih dahulu kepada kedua orang tuanya (jika masih ada);
* Tidak berma'afan terlebih dahulu antara suami isteri;



* Tidak bermaafan terlebih dahulu dengan orang-orang sekitarnya.

Maka Rasulullah pun mengatakan Amiin sebanyak 3 kali. Dapatkah kita
bayangkan, yang berdo'a adalah Malaikat dan yang meng-amiinkan adalah
Rasullullah dan para sahabat , dan dilakukan pada hari Jumaat.

Oleh itu saya mohd azwan aka spec ingin meminta maaf jika ada berbuat kesalahan, baik yang tidak di sengaja maupun yang di sengaja , semoga kita dapat menjalani ibadah puasa dengan khusyuk, diberkati dan dirahmati Allah S.W.T, insyaallah

Thursday, August 20, 2009

date

morning...best kan korang tido aku n sesetengah insan kena berkerja...
jeles betul ngan korang yg dpat tido time ni...
kepada yg bekerja..selamat berkerja..jgn marah n tension..
life must goes on....even tak berapa best...but ada meaning actually...
hapies besday to mr zairy aka zac.

Wednesday, August 19, 2009

makan2 vol iv

morning...nasi kandar kat teluk kumbar.
best ooo....

Tuesday, August 18, 2009

last weekend

ikbn tempat penamaan calon utk pilihan raya kecil dun permatang pasir.


last saturday pas abis kursus terus gi umah bro suffian.sampai dlm kul 6.40ptg..nih pix dia.


Saturday, August 15, 2009

h1n1

aware...now h1n1 or vavi flue dah masuk AMD penang.
salah seorang dari department aku dah comfirm H1N1.
take care all..

Thursday, August 13, 2009

ribut!!!

tg.tokong jelutong, sg ara- penduduk diarah berpindah dapt flat kos rendah.
weld quay,perak road, - penduduk diarah pindah dpt flat kos sederhana rendah
kg buah pala - diarah berpindah demands lagi..dapat double story terrace house pun nk demamds at last...tunggu berita jam 8 mlm.


bikin ribut...jgn sampai tsunami sudah...
ini yg dibincangkan pagi td di office...
padahal aku xtau apa2 pun huhuhu...

Monday, August 10, 2009

Dr Martin

Tapak england
3lubang.


safety 1st.
selain wear facemask
kena jgk pakai safety boot
jenama paling sesuai
Dr Martin
sila check di kedai
berhampiran.



Saturday, August 8, 2009

noordin m top

the future is fusion
only the one

facemask wear it!!!


biarlah bulan bicara

minuman milo panas.
thank you.
suma pix diatas diambil di tempat kerja.
dengan menggunakan kamera tempat keja.

Thursday, August 6, 2009

info

dah 142 yg aku post dah byk tuh...
thanks to all. yg support aku..
yg baca..yg komen..yg tgk2..
thanks again.

Tuesday, August 4, 2009

Sunday, August 2, 2009

last nite

last nite tak kemana pun just hang up kat rumah..
hujan sepanjang malam..

Saturday, August 1, 2009

aktiviti malam

artis2


rusty blade
ramlah ram
dato khadijah ibrahim
ramli sarip
wings
othman hamzah
hattan
ruhil
may


lokasi: tapak ekspo seberang jaya, pulau pinang.

masa: 8.30mlm-11.30mlm

malam ni ada konsert rock & roll kat sebrang prai xsilap sinar fm nye




aku tak tau nk pi ke tak?sekarang hujan lebat..td pagi hujan berhenti sambung balik..
sama mcm konsert search dulu kat penang mcm nih la cuaca aritu..

hmm rajin kalu sampai la.

satu event lagi TT mhcc kat kapitan perda jam 9mlm.

nih pun tak pasti nk pi ke tak?nk tumpang leh tak?