Sunday, July 31, 2011

ramadhan

‎(⁀‵⁀) ✫ ✫ ✫.
`⋎´✫¸.•°*”˜˜”*°•✫
..✫¸.•°*”˜˜”*°•.✫
☻/ღ˚ •。* ˚ ˚✰˚ ˛★* 。 ღ˛° 。* °♥♥ ˚ • ★ *˚ .ღ 。
/▌*˛˚ღ •˚ selamat menyambut bulan ramadhan al mubarak ♥♥ ˚ ✰* ★
/ \ ˚. ★ ˛ ˚ ✰。˚ ˚ღ。* ˛˚ 。✰˚* ˚ ★ღ ˚ 。✰ •* ˚♥

Monday, July 25, 2011

the latest....

revision

study for exam tmrw...

doa kat saya iye utk exam esok...

exam dgn suruhanjaya tenaga.


Sunday, July 24, 2011

Friday, July 22, 2011

one love

happy besday one love

happy besday to you....kak liza burung hantu


all the best to you and dhani....

Tuesday, July 19, 2011

terlepas dari sangkar besi

alhamdulillah my bro escape from taiping...


harap bro tak buat mistake yang sama di masa hadapan..

blaja dari kesilapan....

kita disini blaja dari pengalaman beliau...


Thursday, July 14, 2011

arwah

hari ini hari lahir arwah member baik aku...

muhd iqbal bin puteh..

al fatihah utk beliau...

nobody can replace him

Friday, July 8, 2011

rooftop bayview

dinner kat atas bayview aku lupa nama restoran dia....

nice place..

quay straits

Thursday, July 7, 2011

png-kl

png-kl-bangi-serdang-kl-kota damansara-kl-bangi-kl-png

tujuh-tujuh 2010 aku lapur diri di ILSAS Bangi

7-7dua ribu sebelas aku dpt sijil dari ILSAS Bangi


Wednesday, July 6, 2011

shah alam

ingin berjumpa dgn seorg aweks sabah...
tp dia dah tukar no fon...mcm ne nk jumpa dia....

huhuhu....

Tuesday, July 5, 2011

kuala lumpur

kL...nak balik awal ke lambat....

adeh dalam delima....
memerlukan kesabaran...


tarik nafas....lepas...

sabar....


____pergila tgk sendiri.....!!!!

soklan mudah dijawab dgn teking...


sabar.!

Saturday, July 2, 2011

keletihan

aku dh letih beri aku laluan untuk berehat.

Friday, July 1, 2011

call it jo

i miss her so much...she change the fon no.....she not reply my chat at ym . fb....

hope she will happy....

smile always...