Friday, May 27, 2011

travel a part of my life

yeah...this my travel..

tapi ngan rombongan cik kiah...

thanks cuz invite aku....


lets party

Thursday, May 26, 2011

gaji

aku masih tak bergahji....

trimas my new company....

membuatkan aku dlm kesusahan...

Thursday, May 19, 2011

movie

aku nk tgk muvie sapa nk blanja aku tgk muvie....


jom la ajak aku n blanja aku tgk muvie.......


aku kekurangan wang disebabkan perkerjaan baru aku yg terlalu sempoi tahap gaban ultraman taro yg kalah pastu panggil mak dia tlg...

fast5
kongsi
pirate
nurkasih
thor

Monday, May 16, 2011

tunggu sedia

dah selesai seminggu tunggu sedia...

esok leh start edit gambar or kuar amik angin...

hureyyyy cuti2 sok....jom tido...hahaha



Wednesday, May 11, 2011

..................

.............................
.............................
.............................
.............................
.............................
.............................
.............................

Tuesday, May 10, 2011

overnite

dah lama tak overnite,,,,,


aku overnite sampai subuh,,,,,,ngantuk sgt2,,,,,

sapa nk teman aku tido jom la....

Saturday, May 7, 2011

sabtuday

sabtuday....kija...panas...letih...lapar.....


jom tido

Friday, May 6, 2011

Thursday, May 5, 2011

selamat pagi

selamat pagi warga blogspot....


have a nice day!!!!

Wednesday, May 4, 2011

kuasa

aku sgt malas.....nk edit pix......

byk pix tak edit lagi.....


mana kekuatan utk edit pix.....


tolong beri sedikit kuasa utk melakukan kuasa bola jiwa...


kame kame haaa.....


sebernarnya dragon ball ada 7biji kesemuanya....

after five

aku baru sampai rumah mak n ayah aku....

aku masih tiada rumah sendiri tapi di zaman mak and ayah aku mereka sudah memiliki rumah sendiri...

aku masih ingat kata2 cikgu aku di zaman persekolahan...


kamu kena lebih maju dari ibu bapa kamu...contoh ayah kamu beli keta 1.3cc kamu kena beli 1.6..
makna nye kamu membuat perubahan dlm kehidupan....

kehidupan kamu mesti lebih baik dari ibu bapa kamu....


kalu ayah n mak ada 3biji rumah aku nk dpt sebiji pun payah....mcm ner nih.....huhuhuhuh...


apakah hala tuju hidup ku.......

any idea>?

Tuesday, May 3, 2011

yeahhh

yeahhhh....tuesday..............................i like....nothing happen to me....

but feel like not comfortable....


maybe im stupid.....to think the stupid thing.....

that all for today...

when i can go somewhere and no think the stupid thing........


i need a doctor....call me a nurse....

hahahah.....who want be my nurse............

Sunday, May 1, 2011

mayday....mayday....mayday......

mayday....mayday....mayday......

happy labour day to all......

i miss my awek...i miss my love...i miss my awek motor besar.....

dah lama tak chating dgn dia...dah lama tak dgr suara dia....dia sangat sibuk....

harap dia tabah menghadapi masalah dia....even skrg dia tak kongsi bersama.....


awek yg penuh dgn kasih sayang....take care...

i miss you i love you...